Pravne napomene

Ove Pravne napomene odnose se na (Vaše) vaše korištenje ovog web-mjesta, bez obzira jeste li odabrali ili ne da kliknete na vezu „Pravne napomene“ koja se pojavljuje na web-odredištu (mjestu). Veze su postavljene kako bi obratili pažnju na njih i smatramo da ste pročitali ove Pravne napomene.

Uvjeti i odredbe

Naši standardni uvjeti i odredbe koji su primjenljivi na usluge popravka i (zamijena) zamjena stakla na vozilu su sljedeći:

  1. U skladu s uvjetima ovog ugovora, mi ćemo izvršiti popravak i/ili zamjenu stakla na vozilu.
  2. Naš ugovor je s vama, vozačem ili vlasnikom vozila. Suglasni ste da nam platite iznos naveden na fakturi.
  3. Ako su Vaša stakla osigurana, uz sastavljen zapisnik o oštećenju od strane društva za osiguranje i uz odobrenje istog, mi ćemo tražiti naplatu izravno od vašeg društva za osiguranje.
  4. Ako ne postoji dogovor o izravnom plaćanju, plaćanje se radi unaprijed, ako se drugačije ne dogovori.
  5. Također, ako prema polici osiguranja imate neko učešće u šteti, taj iznos plaćate nama.
  6. (Mi se) Uvijek se trudimo osigurati zadovoljstvo klijenata, pa ipak, ako postoje aspekti naše usluge na koje želite uložiti žalbu, obratite se na 0800 5880 ili (pišite) na info@carglass.hr
  7. Potvrđujete da je vaše vozilo provjereno prije početka bilo kakvih radova od strane Carglass-a i da je šteta označena na dijagramu točna.

Intelektualno vlasništvo

Brendovi i logo BELRON®, CARGLASS®, , GLASS Medic®, , su zaštitni znaci ili registrirani zaštitni znaci Belron Hungary Kft., podružnice Zug, a ekskluzivni nositelj licence za Hrvatsku je (firma) tvrtka Pro Staklo servis d.o.o., Oreškovićeva 21, 10000 Zagreb, Hrvatska, OIB 67751154551.

GLASS MEDIC®, , brend i logo su zaštitni znaci ili registrirani zaštitni znaci Belron Hungary Kft., podružnica Zug, nositelj licence je Belron Technical Limited u Velikoj Britaniji, a ekskluzivni nositelj licence za Hrvatsku je (firma) tvrtka Pro Staklo servis d.o.o., Oreškovićeva 21, 10000 Zagreb, Hrvatska, OIB 67751154551. Napomena: Glass Medic nije franšiza.

Sva prava iz intelektualnog vlasništva vezana uz sadržaj ovog web-odredišta (mjesta) su zaštićena, uključujući autorska prava i zaštitne znakove, ali ne ograničavajući se samo na njih, te osim ako je strogo i nužno potrebno za pristup ovom web-odredištu (mjestu) u funkciji klijenta ili potencijalnog klijenta tvrtke Pro Staklo servis d.o.o., zabranjeno je reproducirati ili koristiti bilo koji zaštitni znak ili drugo intelektualno vlasništvo bez prethodne pismene suglasnosti njegovog vlasnika. Nije dozvoljeno izrađivati veze do ovog web-odredišta (mjesta) bez naše prethodne pismene suglasnosti.

Snimanje poziva

Kao dio postupka naše kontrole kvalitete i poboljšanja naših usluga, telefonski razgovori se snimaju.

Nadležnost

Ove pravne napomene su zasnovane na važećim zakonima – pozitivnim zakonskim propisima. U slučaju nesporazuma ili spora primjenjuju se važeći zakoni- pozitivni zakonski propisi.